5 gelegenheden om een bedrukt tegeltje cadeau te geven

kerstpakketten

Wil je graag een tegeltje met foto laten bedrukken? Dit is een goed idee en is dan ook voor veel gelegenheden geschikt. Het is leuk dat je je laat inspireren, dan kun je zelf nagaan wat voor tegel met foto je wil laten bedrukken. Als eerste kunnen wij je het advies geven om echt de tijd te nemen om te ontdekken wat er allemaal kan. Er kan veel meer dan je nu zou denken, dus zorg dat je de tijd hebt om keuzes te maken, laat je inspireren, ontdek het en laat je verrassen. Zo ontstaan de mooiste cadeaus en die zijn nog persoonlijk ook! 

Wanneer geef je een bedrukt tegeltje cadeau?

Er zijn verschillende gelegenheden waarbij je een bedrukt tegeltje (met foto) cadeau kunt doen, daar leggen we je graag meer over uit:

  • Voor Vaderdag is het een mooi cadeau, denk aan een mooie foto of een grappige tekst. Het is origineel en je kunt het helemaal op maat laten maken. Ook foto’s met elkaar combineren is mogelijk en zorgt voor een mooie uitstraling.
  • Diploma gehaald? Dat mag goed gevierd worden en dan wil je de ander verrassen met een uniek cadeau, met een tegeltje gaat dat zeker lukken.
  • Bijna Moederdag? Of is je moeder jarig? Met een tegeltje ga je haar echt verrassen. Een leuke quote en/of een foto en het wordt persoonlijker dan ooit!  
  • Is er iemand verhuisd? Dan is het leuk om een origineel cadeau te geven voor de nieuwe woning. Een foto of een leuke quote en ze kunnen het ergens ophangen.
  • Werkjubileum, ook dan is een tegeltje een goede keuze. Het is altijd origineel!

Hoe persoonlijker hoe leuker 

Een tegeltje kun je heel persoonlijk maken, jij bepaalt namelijk de boodschap van een foto of quote. Ontdek daarom wat er allemaal kan en bedenk je wat er bij de persoon past waar het voor is bedoeld. Gelukkig weet je het vaak langere tijd van tevoren en dan kun je op je gemak een mooi ontwerp maken en dan kijk je uit naar het moment om het te mogen overhandigen.