In elk seizoen lekker naar buiten

Ga jij er het liefst elke dag even op uit? Dan weet je hoe belangrijk het is om een goede jas te hebben. Zonder goede jas blijf je op regen- of stormachtige dagen toch net wat sneller thuis. Niemand houdt er immers van om compleet verregend thuis te komen. Ook is het niet prettig als de regen wel tegen wordt gehouden, maar je helemaal bezweet raakt omdat de stof niet ademt. Het vinden van de perfecte jas kan een behoorlijke uitdaging zijn. Bovendien wil je niet elk jaar opnieuw op zoek moeten naar die goede jas. Je wil liever investeren in een goede jas waar je jaren mee kunt doen. Herken jij jezelf hierin? Dan is het tijd om te investeren in echte Italiaanse kwaliteit.

Het resultaat van jarenlange innovatie

De eerste Herno jas werd vlak na de Tweede Wereldoorlog geproduceerd. Voor die tijd waren de jassen met castorolie een enorme innovatie. Dit was de eerste stap in de lange ontwikkeling die het merk door zou gaan maken. Elke keer wist Herno de concurrentie een stap voor te blijven. Innoveren is ook tegenwoordig nog erg belangrijk voor ze. Door constant naar hun eigen ontwerpen en productieprocessen te kijken, verbeteren ze hun producten nog steeds. Elk product dat bij Herno de deur uitgaat moet voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ook heeft het merk de afgelopen jaren veel ingezet op duurzaamheid. Daarnaast is ook het welzijn van hun werknemers erg belangrijk voor ze. Hiermee laat Herno zien niet alleen oog te hebben voor winst, maar ook voor de wereld om zich heen.

Profiteer van de beste kwaliteit

Een Herno jas moet dus altijd voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daar kun jij als consument zeker van profiteren. Zo weet je zeker dat de jassen bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, ervaar je een enorm draagcomfort en hebben de jassen een lange levensduur. Kwaliteit vereist een investering, maar daar heb je dan ook lang plezier van.