Spelletjes avonden met je familie

Mediator Zoetermeer

Wat is er nou niet leuker om gezellig met je familie samen te komen onder het genot van een drankje en een hapje.Gezellig kletsen bij de openhaard of lekker in de tuin met mooi weer. Zo blijf je je familie ook regelmatig zien en doe je iets leuks onderling dat maakt natuurlijk je familieband ook nog eens sterker. 

Verschillende spellen

Zo doen we elke keer een ander spel zoals rummikubben of monopoly of een gewoon simpel kaartspelletje dat verschilt per keer en dan kijken we waar we zin in hebben. Er komt ook regelmatig een jan van haasteren  puzzel op tafel en dan zit iedereen rond om te tafel om te kijken of ze een stukje puzzel eraan kunnen leggen. En als we de puzzel niet afkrijgen rollen we hem in de mat en gaan we de volgende avond weer gezellig verder met z’n alle want natuurlijk moet de puzzel af. Ook kopen we regelmatig verschillende spellen en kijken we bij online jan van haasteren bestellen en halen we om en om een spel of puzzel. Zodat het lekker gevarieerd is maar we houden toch het meeste van puzzelen met de familie avonden. 

Verschillende puzzels

Inmiddels hebben we wel honderden puzzels verdeeld liggen over de hele familie. Ook pakken we snel een puzzel als we ons vervelen daar hoeft geen spelletjesavond voor te zijn.

We kijken wel wekelijks bij de jan van haasteren puzzels overzicht en kopen vaak stiekem een nieuwe puzzel erbij want we willen de hele serie van het merk Jan van Haasteren en zodra we een nieuwe hebben gekocht is de hele familie blij en kunnen we aan de nieuwe puzzel beginnen. Als er een is uitverkocht kijkt ook de hele familie mee of we hem ergens alsnog kunnen krijgen want we willen echt niet wachten en anders bestellen we de puzzel via een pre order.