Ga naar Autoschade Rotterdam

Autoschade Rotterdam

Wanneer jij betrokken bent bij een aanrijding, is het verstandig om naar
Autoschade Rotterdam te gaan. Dit bedrijf heeft zeer veel ervaring op het gebied van schade en zal er ook alles aan doen om dit te herstellen. Meestal gaat de rekening naar de verzekering, maar in sommige gevallen kan het gebeuren dat niet alle onkosten gedekt gaan worden. Mensen moeten dan vaak diep in de eigen buidel tasten om een schade gerepareerd te krijgen. Je merkt in dit soort gevallen, dat mensen naar verschillende bedrijven gaan om te kijken hoeveel een reparatie daar gaat kosten. Ons bedrijf, autoschade Direkt, zal er alles aan doen om deze concurrerende offertes te overtreffen. Wij bekijken of de mogelijkheid bestaat om dezelfde reparatie voor een lager bedrag uit te kunnen voeren.

Autoschade Rotterdam

Goede service bij autoschade Rotterdam

Gelukkig ben ik nooit betrokken geweest bij een aanrijding. Helaas ben ik wel slachtoffer geworden van vandalisme. Vandalen hebben een tijd terug alle spiegels van auto’s afgeschopt en hebben hiermee veel schade aangericht. Helaas stond onze wagen hier ook geparkeerd en dat was schrikken toen ik de volgende morgen deze ravage zag. Behalve een spiegel die weg was, hadden wij ook een flinke kras over de auto lopen. Jammer dat er mensen bestaan die dit op hun geweten hebben.

Helaas viel deze schade niet onder de dekking van mijn verzekering en moest ik zelf voor deze onkosten opdraaien. Gelukkig heeft garage Direkt mij hier goed mee kunnen helpen.