Ontspanningsmassage in Amersfoort

Ontspanningsmassage in Amersfoort

Ontspanningsmassage in Amersfoort voor een heerlijk gevoel? Ik kan jou dit zeker aanraden. Ik neem regelmatig deze behandelingen af bij: Beautysalon Yarona. Deze schoonheidssalon is gespecialiseerd in meerde schoonheidsbehandelingen en is kleinschalig. Dit is echt een voordeel vergeleken met de rest van de salons. Dit omdat jij hier een persoonlijke aandacht krijgt. Veel klanten weten deze salon dan ook te vinden. De aanpak van de ontspannende behandeling is ook erg goed. Zij pakt een behandeling altijd aan met stevige massagetechnieken. Ook worden de nek en schouders er altijd bij meegenomen. Dit is voor mij erg prettig, omdat deze vaak heel erg vast zitten. 

Ontspanningsmassage in Amersfoort

 

Goede ontspanningsmassage in Amersfoort met stevige massagetechnieken

De massagetechniek waar zij mee werkt bestaat strijkbewegingen en rotaties. Een aantal van de andere massages die bij deze schoonheidssalon worden aangeboden zijn:

  • Hotstone massage
  • Massage van de hoofdhuid
  • Penseelmassage
  • Oorreflex massage.

Wist jij dat jouw oor wel meer dan driehonderd acupunctuurpunten heeft? Ieder orgaan staat in verbinding met één of meerdere acupunctuurpunten die rondom of in de oorschelp liggen. Een oorreflex massage zal ervoor dat de circulatie in het gehele organisme zal verbeteren. Deze salon is van maandag tot en met vrijdag overdag geopend. Van maandag tot en met donderdag ook in de avond. Neem eens een kijkje op de website voor meer informatie over de ontspanningsmassage in Amersfoort.