Ben je op zoek naar een wijn aanbieding?

Ik vind het erg belangrijk om wijn aanbieding te zoeken op het internet. Dit zodat ik direct naar de juiste winkel toe kan gaan om een aanbieding te vinden zodat ik bij thuiskomst kan genieten van een glaasje wijn. Dit doe ik eigenlijk met alles zodat ik niet teveel betaal voor hetzelfde..

Door op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf waar ik goedkopere wijn kan kopen ben ik bij 247wijnshop.nl terecht gekomen. Hier kan je gewoon vanachter je eigen computer een bestelling plaatsen zonder moeite!

24-7-transparant-30boubkbcym3ulfesvzwu8

Door bij hun op de website te kijken viel het mij op dat ze niet alleen wijn verkopen, ook champagne en prosecco is er te vinden. Dankzij hun voordelige prijzen welke ze hanteren heb ik ervoor gekozen om direct te bestellen! Heb er dan wel voor gekozen om eerst een kleine bestelling te plaatsen om te kijken hoe snel het geleverd kan worden.

waterkloof-januari-1-2016-1100x1100_1-200x200

Snelle levering

Normaal gesproken duurt het geloof ik twee dagen maar hun stonden na een dag al bij mij voor de deur om de bestelling af te leveren. Ik weet dat het online bestellen snel kan gaan, echter had ik niet verwacht dat het zo snel gaat!

Samen met mijn vrouw hebben we het flesje gelijk open getrokken om te proeven. Ik moet dan ook eerlijk zeggen dat deze wijn aanbieding ons enorm goed smaakt!