Tip: sushi Buitenveldert!

sushi buitenveldert

sushiSushi Buitenveldert is een restaurant waar ik regelmatig kom. Ik vind het heerlijk om Japans te eten en dit doe ik dan ook regelmatig met mijn vriendin. We vinden dit beiden erg lekker en daarom weten we nu goed naar welke restaurants we moeten gaan. Sushi Buitenveldert is hier een goed voorbeeld van. We hebben hier al een aantal keer heerlijk gegeten en daarom gaan we hier elke maand een keer heen. Dit restaurant biedt veel soorten sushi aan en dit zijn een aantal voorbeelden van wat ze aanbieden:

  • Sushi nigiri
  • Sushi maki
  • Futomaki
  • Uramaki
  • Sushi sets and plates

sushi buitenveldertBovenstaande gerechten eten wij erg vaak en dat was pas geleden weer het geval. Mijn vriendin was namelijk jarig en ik nam haar voor haar verjaardag mee naar dit restaurant. Je voelt hier echt de Japanse sfeer en het personeel is erg vriendelijk. Ze doen er alles aan om jou een zo leuk mogelijke avond te geven. Het eten hier is simpelweg erg lekker en wij vinden dit het beste sushi restaurant van de omgeving. Pas geleden hebben we hier weer echt genoten van het eten, de sfeer en de gastvrijheid.

Geweldige ervaring!buitenveldert

Pas geleden kwam mijn vader naar mij toe. Hij wilde een keer wat anders proberen en ik vertelde hem toen over dit restaurant. Hij is hier toen samen met mijn moeder naartoe gegaan en dit was een geweldige ervaring. Ze vonden de Japanse sfeer en de gerechten uit dit land erg gezellig en lekker.