Fijne aanbieding voor de Efteling, met hotel

Afgelopen maand ben ik met mijn gezin en het gezin van mijn zus twee dagen naar de Efteling geweest. Via Guesthouse Kaatsheuvel combineerden we twee hotelovernachtingen, met twee dagen in de Efteling. We maakten gebruik van de Efteling Package Large: een hele fijn arrangement die het hotel aanbiedt. Het hotel had een hele goede Efteling aanbieding!

Op loopafstand van de Efteling

Het hotel waar we verbleven was op loopafstand van de Efteling, wat absoluut ideaal was. De Efteling is voor mij niet naast de deur, dus normaal voel je toch een soort van haast tijdens zo’n dagje uit. Je wilt zo veel mogelijk van het park zien. Nu we twee dagen Efteling combineerden met hotelovernachting was de sfeer daarom heel relaxed! We hadden niet het idee dat we haast hadden, of iets ‘moesten’. Dit vond ik het grootste voordeel aan Guesthouse Kaatsheuvel!

Verblijf in de Farmhouse Room

In het GuestHouse Kaatsheuvel verbleef ik met mijn gezin en het gezin van mijn zus in de Farmhouse Room. Dit is ontzettend goed bevallen! Het was samen met mijn zus en haar gezin heel erg gezellig. De ruimtes waren groot genoeg om genoeg eigen ruimte te hebben. De bedden waren lekker, het personeel was vriendelijk en de kamer was fijn ingedeeld. De zithoek was, vooral ’s avonds, heel erg fijn. Iedere avond als de kinderen naar bed waren dronken we een wijntje met onze voetjes omhoog en de tv aan. Na onze tweede nacht in het hotel hebben we voor de laatste keer heerlijk ontbeten, onze koffers weer ingepakt en zijn we weer terug naar huis gereden. Door deze Efteling aanbieding kan ik oprecht zeggen dat ik uitgeruster thuis kwam.