Kapsalon Leiden is een aanrader

herenkapperDe laatste tijd is het niet makkelijk om een goede kapper te vinden. De oudere kapsters met ervaring krijgen steeds minder uren en de jongere kapsters die net hun school af hebben gemaakt werken fulltime. Je wordt daardoor ook steeds minder goed geholpen. Toch zit ik op dit moment bij een kapper die beschikt over goed personeel. De kapsters die daar werkzaam zijn zijn al redelijk op leeftijd, maar hebben daardoor wel enorm veel ervaring.  Ik word daar daarom ook erg graag geholpen door Kapsalon Leiden.

Altijd een goede servicekapsalon

Bij dit bedrijf is het erg gemakkelijk om een afspraak te maken. Dit kan telefonisch en via de mail. Uiteraard is het wel handiger om het telefonisch te doen, aangezien je dan direct weet waar je aan toe bent. Zodra je binnenkomt wordt je altijd goed ontvangen. Zo krijg je een lekker kopje koffie of thee. Na een paar minuten wachten word je al geholpen. Ook daar hebben de meeste kapsalons moeite me. Ik heb namelijk met regelmaat een half uur moeten wachten bij andere kapperszaken. Dat is natuurlijk niet fijn en voor mij is dat ook gelijk de laatste keer. Gelukkig heb ik dat bij Kapsalon Leiden nog nooit gehad en dat zal ook nooit gebeuren. 

Het bedrijf levert keer op keer kwaliteit en daarom ben ik nog lang niet van plan om hier weg te gaan. Wel wil ik jullie adviseren om je door dit bedrijf te laten knippen!