Hoe ziet een heftruck cursus eruit bij Osseforth

heftruck cursus

Indien jij werkzaam bent in een magazijn en vaak op een heftruck zit, echter nog niet in het bezit bent van een heftruckcertificaat dan moet je hier snel iets aan doen. Zo weet ik een rijschool waarbij je een eendaagse heftruck cursus kunt volgen. Tijdens deze dag is het niet nodig een theorie cursus te volgen, slechts alleen een praktijkexamen.

heftruck cursusDeze firma staat dan ook erg hoog aangeschreven. Dit door zowel particulieren bestuurders als zakelijke bestuurders. Volgens Springtest ontvangen zij een score van 8,7. Deze is gemeten over 163 ervaringen. Hiermee wordt aangetoond hoe betrouwbaar deze beoordeling is.

Hoe ziet dit programma eruit?

Zoals ik net al aangaf bevat dit eendaagse programma geen theoriegedeelte. Wat wel aan bod komt zijn de volgende onderdelen:

  • Rijklaar controle en voorbereidingshandelingen
  • Besturing en gebruik van de vorkheftruck
  • Laden en los- technieken, gebruik inrij stellingen
  • Slalom baan met zware last
  • Laden en lossen van een BDF Laadbak

Wanneer men dit examen behaald heeft ontvangt diegene een certificaat die 5 jaar geldig is.

osseforth

Hoe ben ik zelf terecht gekomen bij deze rijschool

Hierboven is te lezen dat zij ook rijlessen geven voor het behalen van een rijbewijs B. Dit is dan ook de reden waarom in de naam Osseforth ken. Hier heb ik namelijk zelf jaren geleden dat “roze papiertje” behaald. Voor mij wat het dan ook vooral gemak. Deze verkeersschool zat namelijk bij mij in de buurt. Bij elke rijles werd ik dan ook keurig opgehaald en weer thuis gebracht. In mijn boekje zijn hun dan ook echt een aanrader. Vooral omdat zij hier service dus hoog in het vaandel hebben staan.

rijlessen