Restaurant Eerbeek

restaurant-loenen1 (1)Woont u in Eerbeek en omstreken en wilt u uiteten bij een dichtbij liggend restaurant? Stop met zoeken, deze heeft u namelijk gevonden. Het klassiek gestijlde restaurant Bistro de Bron is gevestigd aan het kanaal van Apeldoorn en ligt zo op een interessante afstand. Dit is namelijk maar 5 minuten van Eerbeek verwijderd. Bistro de Bron heeft haar naam te danken aan de omgeving. Alle gerechten die wij voorschotelen zijn bereid van producten die in onze regio groeien.

Bistro de Bron
Bistro de bron is een klassiek gestijlt en sfeervol restaurant. Ideaal voor een etentje met vrienden, collega’s, familie en zelfs werknemenrs. Een restaurant voor iedereen dus. Onze keukencrew staat ten alle tijden klaar om een heerlijk vers gerecht voor u te bereiden. U kunt dan heerlijk genieten van een voortreffelijk gerecht in een rustgevende sfeer. De menukaart bestaat uit gerechten uit de traditionele Nederlandse en Franse keuken. Ook heeft Bistro de Bron seizoen gerechten. Deze veranderen per seizoen. Een voorbeeld gerecht van hiervan zijn asperges en mosselen.

Bistro de Bron is gastvrij en heeft zo een rustgevende sfeer om van uw gerecht te genieten. De gerechten die wij bieden zijn bereid uit producten die groeien in de omgeving van Loenen en Eerbeek. Zo verzekeren wij u van het meest verse product mogelijk.
Komt u gezellig een hapje eten? Reserveer dan online of per telefoon! Direct reserveren doe je op: www.bistrodebron.nl