Populaire urn thema’s; De vlinder urn

Bij UitvaartUniq vindt u een prachtig assortiment urnen, met zorg voor u samengesteld. Met een assortiment van ruim 1300 urnen heeft u een grote keuze op het gebied van vorm, stijl, thema, materiaal, uitstraling en uiteraard ook prijsniveau. Het selecteren van een tastbare herinnering is vaak een intens proces. Om u hierbij te helpen lichten onze medewerkers iedere week een specifieke urnencategorie toe. Ditmaal vertellen wij u graag wat meer over onze collectie vlinder urnen. Een prachtige vormgeving gecombineerd met een sterke symboliek waarbij onsterfelijkheid en de wedergeboorte centraal staan, maar vooral een symbool is voor geluk.

UitvaartuniQ

De vlinder is een prachtig thema voor een dierbare herinnering aan een overleden dierbare en staat symbool voor onder andere regeneratie en geluk. Geen enkel ander dier is zo symbolisch voor transformatie en gedaantewisseling als de vlinder. De vlinder staat symbool voor onsterfelijkheid en wedergeboorte. Een prachtig symbool dus bij het nemen van afscheid van een overleden dierbare. De vlinder symboliseert hierbij het afscheid nemen van het menselijk lichaam, maar tevens de geboorte van mooie herinneringen. Vanuit deze visie is de vlinder een prachtig symbool voor een mooie, tastbare herinnering om uw overleden dierbare te herdenken. Ook voor bijvoorbeeld assieraden is de vlinder zeer populair, waarbij veelal gekozen wordt voor een ashanger in de vorm van een vlinder. Vlinder urnen zijn verkrijgbaar in diverse vormen, maten en materiaalsoorten. Er zijn prachtige vlindervormige urnbeelden verkrijgbaar, maar ook een grote diversiteit aan urnen waarbij afbeeldingen van de vlinder centraal staan.

Bijzondere urnen & Eerlijke prijzen; UitvaartUniq.nl. De meest verkochte vlinderurnen zijn de vlinder urn – hout varianten, prachtige decoratieve vlindervormige asbeeldjes zowel in groot als klein formaat verkrijgbaar en de zwarte lente vlinders van glasfiber, een moderne urn met een klassiek tintje waarop drie prachtige vlinders zijn aangebracht. Wat uw wensen ook zijn, wij zullen er alles aan doen om u te voorzien in een tastbare herinnering.