Kleine camping Brabant in het gezellige Helvoirt

Minicamping de Gijzel is een kleine camping Brabant in het gezellige Helvoirt. Op onze minicamping is er voor iedereen wel wat te doen. Doe hier mee aan een jeu de boules toernooi, ga darten in de recreatiezaal of lees een boek, terwijl je kinderen zich vermaken in de speelweide.

Brabantse gastvrijheid op camping de Gijzel

Onze kleine camping Brabant staat bekend om de Brabantse gastvrijheid. Er wordt hier van alles georganiseerd, zoals gezamenlijke barbecues of creatieve workshops. Bovendien halen kinderen en dierenliefhebbers hier hun hart op. De camping beschikt over twee dierenweides met drie hangbuikzwijntjes, kippen, konijnen, een minipaardje en twee ezeltjes. De kinderen mogen de dieren borstelen, voeren en knuffelen.

Geniet van de rust en natuur in eigen land

De kleine camping Brabant ligt in een bosrijke omgeving. Hier geniet je dan ook van de rust en natuur in eigen land. Verder biedt de camping volop mogelijkheden voor het maken van leuke uitstapjes. Ga bijvoorbeeld naar een van de speeltuinen of zwembaden, maak een fietstocht door een van de natuurparken of beleef een avontuurlijke dag in de Efteling of De Beekse Bergen.

Ook zin in een vakantie op onze kleine camping Brabant?

Onze kleine camping Brabant is dé plek als je op zoek bent naar een rustige en kindvriendelijke camping. We hebben zelfs aan de honden gedacht. Bij ons zijn honden welkom. Je mag je trouwe viervoeter dus meenemen. Ook zin in een vakantie op onze kleine camping Brabant? Reserveer dan online je staanplaats.