Dankzij Kliniek Veldhoven leef ik weer!

Sinds dat ik geholpen ben door Kliniek Veldhoven kan ik weer genieten van het leven. Dat was  vroeger namelijk niet zo. Ik werd nogal gepest aangezien ik enorm veel last had van grote welke onwijs uitsteken. Door mijn haren los te laten kon je mijn oren gelukkig niet zien. Alleen is het niet ideaal tijdens het sporten, vroeger moest je de haren in een staart doen zodra je de sportzaal binnenliep. Op dat moment begon het pesten wat maar niet ophield.

Middelbare school!

Nadat ik van de basisschool af was kon mijn geluk niet meer op! Met frisse moed ben ik toen die tijd naar de middelbare school gegaan. Geen gepest meer en mij erg goed kunnen richten op school. Althans dat was de bedoeling. Helaas werd ik namelijk ook op deze school enorm gepest door mijn oren. Tot het moment is gekomen dat ik er klaar mee was en een afspraak had gemaakt bij de huisarts. Hier heb ik mijn probleem verteld in de hoop dat zij met een oplossing kon komen. Hier werd het dan ook duidelijk dat mijn oren een correctie moesten ondergaan. Door een correctie te ondergaan verdwijnt mijn onzekerheid ook!

Mijn huisarts heeft mij aangegeven dat ook zij was geholpen door Kliniek Veldhoven. Haar prettige ervaring heeft mij ertoe geleidt dat ik hier een afspraak heb gemaakt. Nog geen week later mocht ik deze praktijk binnen wandelen om dé behandeling te ondergaan. Geen ruzie meer en geniet nu onwijs veel van mijn lieve vriendin!