Meubels op maat laten maken door een expert

meubels op maat laten maken

Bij Wortman Meubelen kan je goed terecht voor meubels op maat laten maken. Misschien denk je dat dit onbetaalbaar zal meubels op maat laten makenzijn, maar dat is niet waar. Omdat dit bedrijf een eigen werkplaats heeft en de showroom erbij zit, kunnen de kosten enorm laag blijven. Voordeel is dat jij hier makkelijk alles onder één dak kan vinden. Want de showroom staat vol met zeer mooie, maar standaard meubelen. Ben jij op zoek naar maatwerk, dan ben je hier ook aan het juiste adres. Het leuke hieraan is, dat jij je eigen draai aan de inrichting van jouw eigen huis kan geven. 

Inmiddels ben ik al bij dit bedrijf geweest en heb iets heel leuks laten maken. Een fraai cadeau voor mijn man als hij jarig is.

Zeer mooie meubels op maat laten maken door Wortman

Samen met mijn ontwerp had ik een afspraak bij Wortman gemaakt. Mijn idee was om voor mijn man een schaaktafel te laten maken. Deze moest van hout zijn en wel met wieltjes eronder. Op deze manier kon hij overal in de woonkamer makkelijk een spelletje schaken. Voordeel was ook dat de eettafel hierdoor vrij bleef en daar kon ik mooi aan zitten om mijn hobby uit te voeren.

meubels op maat laten makenWortman heeft de tafel zeer mooi gemaakt en mijn man was hier heel erg blij mee. Dit heeft er wel voor gezorgd dat wij weer een afsprak bij dit bedrijf hebben gemaakt om onze trap te laten renoveren, want ook dat is mogelijk. Eigenlijk is hier heel veel meer mogelijk dan alleen maar meubels op maat laten maken. 

Ben jij ook op zoek naar ene bedrijf die van jouw huis een thuis kan maken, maak dan een afspraak met Wortman Meubelen. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en raden het iedereen aan. Hier hebben zij het vakmanschap nog hoog in het vaandel staan.