Nummer één in je schoenencollectie

Enkellaarsjes zijn ideale schoenen voor dames die graag naar hartenlust combineren! Ze zijn niet langer meer voor herfst en winter, want door hun frisse kleuren en materialen kun je zeker een paar voor zomerse dagen vinden. Kom jij graag trendy voor de dag? Combineer kies dan enkellaarsjes met een trendy dierenprint of draag ze onder een gipsy rok of je favoriete denim!

Een ruime keuze

Met zoveel verschillende stijlen , kan je je favoriete model uit het oog verliezen, daarom hier enkele blijvende trends:

-Klassieke enkellaarzen: De klassieke enkellaarsjes zijn tijdloos en toch verkrijgbaar in verschillende stijlen, met verschillende hakhoogtes en in een grote verscheidenheid aan materialen. Suède en leer domineren de selectie van klassieke enkellaarzenen zijn bijzonder elegant met een slanke hak en een eenvoudig ontwerp.

-Enkellaarzen met veters: enkellaarzen met veters zijn zeer modern en met een lage hak ook ongelooflijk comfortabel. Hun uiterlijk kan wat robuust zijn, met dikke loopvlakzolen en hoge vetersluiting. Er is echter ook de elegante en vrouwelijke versie met hakken en delicate veters.

-Enkellaarsjes met sleehak: Veel vrouwen voelen zich onzeker op hoge hakken en ze missen hun comfort. Enkellaarzen met sleehak bieden de oplossing. De hiel is doorlopend en heeft de vorm van een wig. Je voelt je er meteen veiliger op en toch strekken ze je benen net zo visueel als bij andere schoenen met hoge hakken. Eindelijk geen gewiebel op hoge hakken maar een sexy, zelfverzekerde wandeling.

Hoe past de laars best rond de enkel?

De beste wijdte is er een die smal is tot je enkel. Enkellaarzen met een brede opening laten je enkels er wijder uitzien en zijn voor niemand flatterend. Zoek er dus een die slank is en redelijk aansluit op uw voet en enkel. Het wordt voor iedereen een andere schoen omdat je enkels allemaal anders zijn.