Ontdek de Innovatie en Comfort van Elektrische Handschoenen: Warmte voor Zelfs de Koudste Dagen!

Elektrische handschoenen

In de wereld van winteraccessoires is er één innovatief product dat de standaard handschoen naar een hoger niveau tilt: elektrische handschoenen. Deze revolutionaire handschoenen combineren geavanceerde technologie met het comfort en de warmte die je nodig hebt om zelfs de koudste dagen te trotseren. 

Elektrische handschoenen zijn een innovatieve oplossing voor koude handen. Deze handschoenen zijn uitgerust met grote verwarmingselementen die warmte afgeven wanneer ze worden ingeschakeld. Ze zijn perfect voor buitensporten, zoals skiën of snowboarden, of gewoon voor dagelijks gebruik tijdens koude winterdagen. Met hun instelbare warmteniveaus bieden elektrische handschoenen comfort en bescherming, waardoor je handen altijd behaaglijk blijven, zelfs in de ijzigste omstandigheden. 

De elektrische handschoenen zijn vergelijkbaar met normale (wintersport)handschoenen, ze hebben alleen een verwarmingselement in de handschoen verwerkt zitten. De handschoenen zijn heerlijk om te gebruiken tijdens je wintersport als je bijvoorbeeld aan het skiën of snowboarden bent. Omdat de handschoenen zo goed geïsoleerd zijn kan er nauwelijks warmte ontsnappen. Zo worden je handen niet alleen warm maar blijven ze ook warm. 

Net zoals de onderhandschoenen worden de gewone handschoenen ook van stroom voorzien door een oplaadbare accu. Door de aanwezigheid van de USB lader kunnen de batterijen niet alleen via netstroom maar ook bijvoorbeeld via een powerbank of de USB-poort in de auto worden opgeladen. Om continu van verwarmde handen te kunnen genieten is het mogelijk om een extra set accu’s bij te bestellen. Als 1 set leeg is kan je het andere paar aansluiten terwijl je het eerste paar kan opladen. Zo kan je oneindig verwarmen.

De verwarmde handschoenen zijn ontworpen met flexibele materialen die je handen niet beperken in hun beweging. Of je nu het perfecte winterlandschap wil fotograferen of gewoon je telefoon wilt gebruiken zonder je handschoen uit te hoeven trekken, met deze handschoenen kan het. De verwarmde handschoenen zijn niet alleen voor wintersporters. Ze zijn ook voor dagelijks gebruik perfect bijvoorbeeld voor het uitlaten van je hond of voor een rondje wandelen in de koude maanden zijn deze handschoenen perfect. 

De verwarmde handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en variaties, zodat je altijd een paar kunt vinden dat bij je persoonlijke smaak past. Of je nu kiest voor een onderhandschoen voor dagelijks gebruik of een winterhandschoen/want, je kunt er zeker van zijn dat je er goed uitziet terwijl je warm blijft. 

De conclusie is dat de elektrische handschoenen erg fijn zijn voor tijdens verschillende buitenactiviteiten. Zelfs voor binnen als je bijvoorbeeld op kantoor zit en je snel last hebt van koude handen zijn de onderhandschoenen perfect bruikbaar. Je kan de handschoenen niet wassen maar wel met schoonmaken door ze met een doekje af te nemen. Ook is er een cleaning kit beschikbaar. Alle elektrische handschoenen zijn een Unisex model dus voor zowel mannen als vrouwen. De elektrische handschoenen zijn voorzien van touchscreenstof. Al met al zijn het de perfecte handschoenen voor in de winter. 

Naast de elektrische handschoenen zitten er nog veel meer verwarmende artikelen in het assortiment van BERTSCHAT®. Om deze te bekijken kunt u terecht bij Comfort-Producten. Hier kunt u het hele assortiment van verwarmende tot verkoelende producten nog even rustig bekijken.