Ineens stond er een Snackmobiel in de tuin

Snackmobiel

Snackmobiel Surprise party

Niet zo lang geleden heb ik eindelijk eens met eigen ogen kennis gemaakt met Snackmobiel! Het kwam totaal onverwacht, maar voor mijn verjaardag is een surprise party georganiseerd door mijn vriend en ouders. Werkelijk iedereen was uitgenodigd, van mijn vrienden tot mijn familie. Het was een bijzondere dag en voor ik het wist stond ineens Snackmobiel voor mijn neus! Het was al een verrassing wat wij zouden gaan eten, daar wilde niemand iets over kwijt. Het feest zou tot laat ’s avonds duren en ik begon al een beetje trek te krijgen. Natuurlijk waren en chips en nootjes en dat soort dingen, maar een flinke hap kon er nog wel bij.

Bij de Snackmobiel konden wij zoveel patat eten als wij wilden! Heerlijk is dat. Daarnaast mochten we allemaal 2 snacks kiezen, zo waren onze magen wel gevuld natuurlijk. Er was ook genoeg te drinken voor iedereen, daar hadden mijn ouders zelf voor gezorgd. Er stond een DJ de hele avond plaatjes te draaien en er werden veel spellen gespeeld. Het was echt bijzonder!

Snackmobiel

Bijzondere verrassing

Je zou denken dat frites niet echt een bijzondere verrassing zijn, maar dat is het op deze manier absoluut wel. Het is een apart vorm van catering en dat maakt het een leuk concept! Ik had er al eens van gehoord, maar dat het zo leuk zou zijn had ik niet gedacht! Vanaf nu raad ik iedereen aan de Snackmobiel op zijn of haar locatie te laten komen, voor grote en kleine feesten!