Leuke muziekschool Zoetermeer

Tegenwoordig doe ik een cursus bij muziekschool Zoetermeer volgen. Deze worden gegeven door Claudia Seevinck en ik moet zeggen het bevalt mij prima. Samen met een vriendin hebben wij ons in een lollige bui hier opgegeven. Nooit gedacht dat ik zoveel talent in mij zal  hebben. Maar ondanks mijn twijfels heb ik het hier reuze naar mijn zin en heb ik de andere kant van mijzelf leren kennen. 

Ook voor kinderen vanaf 1.5 jaar worden er muzieklessen gegeven.  Samen met de ouders gaan zij op een speelse manier muziek maken. Mijn nichtje is vindt dit altijd heel erg leuk en doet volop mee met de les.  

Een nieuwe cursus

Mijn dochter heeft laatst laten blijken dat zij graag op cursus wilt bij de muziekschool Zoetermeerwilt en daarom mag zij eerdaags aan haar eerste les beginnen.  Omdat ik nu eens wat anders wil, heb ik Claudia Seevinck gevraagd om te helpen bij een voorstelling die wij willen geven. Deze is speciaal gemaakt voor een feest van onze ouders. De hele familie heeft een toneelstuk geleerd en deze willen wij graag op het feest opvoeren.  Maar om het geheel door een professioneel te laten beoordelen hebben wij de hulp van Claudia Seevinck gevraagd, zij kan ons goed helpen.