Vergeet niet om een hondenverzekering af te sluiten

Wanneer u een hond in huis neemt dan wilt u deze natuurlijk zo goed mogelijk…

Wanneer u een hond in huis neemt dan wilt u deze natuurlijk zo goed mogelijk verzorgen. Een van de belangrijkste dingen om zo goed mogelijk voor uw hond te zorgen is een hondenverzekering afsluiten maar ook een cursus voor een puppy. Zo zorgt u ervoor dat uw hond een goed leven tegemoet gaat. Vergeet niet om een hondenverzekering af te sluiten!

Waarom kiezen voor een puppycursus?

De puppycursus van 123 Tinki is een van de meest complete puppycursusen van Nederland. U krijgt namelijk verschillende boeken toegestuurd en u krijgt toegang tot de online puppycursus trainingsvideo’s welke ontwikkelt zijn door erkende experts. Het is zeker een aanrader om te beginnen met deze cursus. Elke dag komen er zeer tevreden klanten binnen met erg positieve reviews en vertrouwen elke dag op deze bewezen cursus.

Wanneer u kiest voor een van de beste puppy cursussen van Nederland, zal elke vraag beantwoord worden die u in de eerste 180 dagen van het leven van uw puppy heeft. Hierbij krijgt u ook nog eens 4 gratis puppy boeken als bonus, heel veel korting en ook nog eens levenslang toegang tot puppy experts voor persoonlijk advies. U kunt geheel zorgeloos uw puppy opvoeden met de puppycursus van 123 Tinki. Ten slotte zult u ook geen verplichtingen hebben want de cursus is altijd opzegbaar door de 100% niet goed geld terug garantie. Ga snel naar de website van 123 Tinki en start nu direct met de cursus!

Veel hondeneigenaren lopen tegen veel dezelfde problemen aan tijdens de opvoeding van een puppy. 123 Tinki zorgt ervoor dat deze problemen verleden tijd worden door middel van de cursus. Zo zijn puppy’s vaak bang voor de bench of hebben ze gedragsproblemen zoals bijten of binnenshuis plassen. Ook luisteren ze vaak niet op commando, wat voor verschillende ergernissen kan zorgen. Veel hondeneigenaren worden dan ook erg onzeker en krijgen er slapeloze nachten van. Dit is totaal niet nodig en start met de puppy cursus. Een cursus voor een puppy zorgt voor een gelukkig leven voor uw hond maar geeft u tegelijkertijd ook rust.

Onderzoek naar veelvoorkomende problemen

De experts van 123 Tinki hebben de afgelopen jaren uitvoerig onderzoek gedaan om te achterhalen wat de 7 grootste problemen zijn tijdens de opvoeding van een puppy. Met de uitslagen hebben zij de cursus hierop aangepast en besteden zij meer aandacht aan deze 7 veel voorkomende problemen. Dit onderzoek hebben ze uitgevoerd op meer dan 10.000 hondenbezitters. Een aantal punten die naar voren kwamen waren: Uw puppy zindelijk maken, leren dat de bench een veilige plek is, afleren van bijten op handen en spullen, alleen zijn, naar commando’s luisteren.

Over de experts van 123 Tinki

De experts van 123 Tinki hebben de afgelopen 2 jaar hard gewerkt om alle kennis, ervaring en verschillende oefeningen te verwerken in een van de grootste cursussen van Nederland. Zo is de cursus ‘ de eerste 180 dagen met uw puppy” de meest uitgebreide cursus. De cursus heeft zich vooral gericht op de 7 meest voorkomende problemen die voorkomen in de eerste 180 dagen van het leven van een puppy.