Meer over terras windschermen vinden? Klik hier!

xterior logo

Op een donderdagmorgen heeft mijn baas mij een bijzondere opdracht gegeven, namelijk op zoek gaan naar terras windschermen. xterior logoDe terras windschermen die wij nu hebben, moeten vervangen worden. Ook zijn de schermen van slechte kwaliteit. De schermen moeten namelijk de tafels beschermen tegen wind. Helaas doen deze producten niet het werk. Daarom wilt mijn baas nieuwe schermen.

Zoeken
horecaparasol

Zelf weet ik niet waar ik terecht moet voor windschermen. Daarom leek het mij verstandig om mijn collega’s in de horeca te vragen of zij hier meer van wisten. Van meerdere collega’s kreeg ik te horen dat ik bij Xterior moet zijn. Zij kunnen namelijk de schermen op maat maken. Dit wekte natuurlijk enige interesse bij mij op. Daarom wilde ik meer te weten komen over dit bedrijf en ging ik het internet op.

Internet

In de zoekmachine kwam het bedrijf al gauw naar voren in de zoekresultaten. Het bedrijf heeft een gebruiksvriendelijke website en is zeer transparant. Daarnaast hebben zij een aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding en weten zij als geen ander om goede producten te leveren. Op de website lieten zij namelijk enkele voorbeelden zien. Dit is precies wat mijn baas wilde. Dit bedrijf heb ik dan ook laten zien aan mijn baas, die hier zeer enthousiast over is. Diezelfde middag heb ik contact opgenomen om de mogelijkheden te bespreken, geweldig! Over enkele weken zouden wij de nieuwe schermen al binnen krijgen. Wij kijken hier dan ook met volle enthousiasme naar uit.