Nieuwe verstelbare stoel gekocht!

Wanneer je vader bent geworden weet je maar al te goed dat je het beste hebt voor je kinderen toch? Mijn zoon heeft een lichamelijk beperking wat hem uniek maakt. Helaas is wel het probleem dat hij verplicht op een verstelbare stoel moet zitten aangezien zijn lichaam niet aan een gewone stoel kan wennen. Dit houdt dan ook in dat hij op den duur zijn concentratie verliest en iets anders gaat zoeken om te doen. Zo wilde ik graag voor hem een stoel aanschaffen voor thuis gebruik, de stoel waar hij momenteel op zit begint aardig klein te worden voor hem. Doordat ik op het internet ben gaan zoeken naar een nieuwe stoel hoopte ik snel een bedrijf te vinden.

logo

Gelukt!

Door op het internet te zoeken ben ik terecht gekomen op de website van kindermeubilair.nl. Hier is het mogelijk om een stoel of tafel te bestellen welke geheel naar wens wordt gemaakt. Doordat hun gebruik maken van goede kwaliteit hoef ik me dan ook echt geen zorgen te maken dat ik er teveel voor zou betalen.

foto5-640x427

Zo heeft mijn zoon eindelijk zijn nieuwe verstelbare stoel! Deze werd trouwens erg snel bezorgd waardoor we de oude stoel gelijk naar buiten konden doen. Hij vond het nog wel eng in het begin, echter verdween dit vrij snel nadat hij in deze stoel ging zitten.