Mijn vriendin verrast met een leren dames jas

logoOndanks dat ze zomer inmiddels al twee maanden bezig is, wou ik toch een leuke leren dames jas kopen voor mijn vriendin. Omdat had mij niet verstandig leek om hiervoor naar een stad te gaan, had ik besloten om het online te gaan doen. Vooral ook omdat je echt alles online kan kopen en je vaak zeer veel keuze hebt. Vandaar dat ik vorige week achter mijn laptop ging zitten en mijn zoektocht naar een leren jas gestart was. Natuurlijk was het aanbod dus enorm, vandaar dat ik mijn zoekopdracht wat smaller had gehouden. Ik typte dus in ‘leren zomerjas voor vrouwen’. Zo kwam ik uiteindelijk uit bij de website leathershopdoci.nl. Ik weet niet of jullie hiermee bekend zijn, maar ik vind deze echt top! Het is heel overzichtelijk en je kunt ook nog eens filteren. Het duurde mij dan ook niet lang voordat ik een keuze voor haar gemaakt had.

versano-leren-jas-dames-blauw-miamiL2-voor

Blauwe leren jack

Omdat ik weet dat blauw haar lievelingskleur is, ging ik hiervoor. Vooral ook omdat het een veilige keuze is en ze hier nog geen jas van heeft, althans een blauwe leren jas. Toen ik mijn bestelling aan het afronden was kwam ik er achter dat ik geen verzendkosten hoefde te betalen. Hierdoor is de leren dames jas echt goedkoop. Ik moest echt twee keer met mijn ogen knipperen voordat ik de prijs geloofde. Al met al een goede aankoop dus!

leren-jas-heren-blauw-Versano-TR36-voor-110x144Inmiddels heeft ze de jas van mij gekregen en ze was dol gelukkig hiermee. Ze verkopen naast vrouwen jassen overigens ook mannen leren jassen. Ik ben dan ook van plan om snel weer eens naar de Leathershop Doci te gaan en zelf een jas ga kopen. Of misschien zeg ik tegen mijn vriendin waar ik haar jas gekocht heb, in de hoop dat ze mij hiermee ook verrast.