Dakramen voor extra licht en lucht in de keuken

dakramen

Bij de Bouw-Handel heb je de mogelijkheden om een keuze te maken uit verschillende dakramen. Hier hebben dakramenzij een enorme keuze en beslist niet duur. Je kan hier al een complete vaste set kopen voor nog geen €120,-. Natuurlijk moet je wel weten wat je precies wilt hebben, want ook daar is de keuze enorm in. Ben jij op zoek naar een model die alleen voor wat extra licht zorgt, dan heb je aan een vast model voldoende. Maar wil jij behalve dit extra licht ook een soort ventilatie hebben, dan kan je kiezen voor een model die je open kan zetten. Dan heb ik het nog niet eens over de afmetingen gesproken, want ook hier heb je veel keuze in. 

Wij hebben zeer mooie dakramen voorbij zien komen

dakramenWij waren op zoek naar een dakraam voor in onze keuken. Afgelopen zomer hebben wij hier een stuk bij gebouwd, maar is niet geheel naar onze wens. Dit gedeelte is overdag erg donker en dan ben je verplicht om een lamp aan te doen. Hierdoor maak je onnodig onkosten en daarom waren wij op zoek naar dakramen. Gewoon een model waardoor je geen lamp overdag meer aan hoeft te doen.

Via de website van Bouw-Handel hebben wij zeer mooie modellen voorbij zien komen. Groot, klein, een vast of een los model. En zo kan ik nog wel even doorgaan. De mogelijkheden zij hier zo uitgebreid dat het moeilijk is om hier een keuze uit te maken. Waar wij het wel over eens waren is dat het een vast model moest worden. Om hier een open raam in te maken is niet echt nodig. Daarvoor kunnen wij een zijraam of de deur open zetten. Uiteindelijk hebben wij een mooi raam kunnen vinden en deze online besteld. Zoals het er nu uitziet krijgen wij deze over een paar dagen al geleverd.