In welke kleuren zijn de sneakers van ZOO Footwear verkrijgbaar voor alledaags gebruik?

Blauwe sneakers dames

Heb je nieuwe schoenen nodig voor alledaags gebruik? Bijvoorbeeld omdat jouw oude sneakers toe zijn aan vervanging, of je wilt een prettige schoen naast alle hakken die je hebt. De sneakers van ZOO Footwear zijn ontzettend leuk en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Neem de blauwe sneakers van ZOO Footwear bijvoorbeeld. Maar andere kleuren zijn er ook. In dit artikel lees je meer over de verkrijgbare kleuren en de andere positieve eigenschappen.

De sneakers van ZOO Footwear zijn gemaakt in de leukste kleuren

De schoenen van ZOO Footwear, de sneakers om precies te zijn, kun je kopen in verschillende kleuren. Zo is het model ANGIE verkrijgbaar in de kleuren:

  • Black
  • Deep Black
  • Dark Denim
  • Happy Blue
  • Happy Brown
  • Happy Fuchsia
  • Happy Yellow
  • Red
  • Happy White
  • White

Zoals je kunt zien, komen de blauwe sneakers van ZOO Footwear voor in twee verschillende kleuren blauw. De ANGIE Happy Blue is niet volledig blauw, maar heeft ook stukken zwart en grijs leer. Naast dat de sneaker witte zolen en een wit hielstuk heeft. ANGIE Dark Denim is jeansblauw en heeft een paar witte details, zoals de witte zolen, het hielstuk, witte veters en het witte logo op de zijkant van de schoen.

Maar ook andere kleuren komen voor in twee varianten, zoals de zwarte en witte sneakers. De verschillen zijn kleine details, waardoor de schoenen er toch totaal anders uitzien. De sneakers zijn dus verkrijgbaar in de kleur die jij graag wilt. Niet alleen de kleuren zijn hip, het model is ook nog eens super trendy. Het model is namelijk een verhoogde sneaker van 13 centimeter. Dat is tegenwoordig helemaal in. Dus als je de sneakers van ZOO Footwear draagt, loop je voor op de modetrends.

Daarnaast hebben de blauwe sneakers van ZOO Footwear, maar ook de andere kleuren, meer positieve eigenschappen. Zo zijn de schoenen niet alleen waterafstotend, maar ook waterdicht. Van top tot teen, zelfs de veters laten geen water door. De schoenen lopen hartstikke lekker, dankzij het fijne voetbed. Dit voetbed is ook uit de sneaker te verwijderen, zodat je jouw eigen aangemeten zooltjes in de sneakers kunt doen.

Heb je last van je hoge wreef en pas je vaak de schoenen van je dromen niet? Dat probleem is gelukkig verleden tijd met deze schoenen. Doordat ze lange veters hebben, die vanaf het begin van je wreef tot de bovenkant van de schoen lopen, verstel je ze makkelijk. Je kunt ze heel losdoen, zodat je de schoenen makkelijk aantrekt. Vervolgens trek je de veters zo strak als je maar lekker vindt zitten.

Blauwe sneakers van ZOO Footwear kopen

Het is tijd om jouw nieuwe schoenen te bestellen. Ga snel naar de website van ZOO Footwear. Je vindt op deze pagina alle sneakers van het merk. Bestel de kleur die je het leukst vindt en die je het beste kunt combineren met je huidige garderobe. Het is namelijk zonde als je allemaal nieuwe kleding moet kopen die bij je schoenen passen.