Kleding van Black Bananas

Opzoek naar een unieke kleding combinatie? Dan is Black Bananas wel iets voor jou. Het is een combinatie van high-end kleding en streetwear. Omdat het een unieke kledingcombinatie is weet je nooit van tevoren welke nieuwe kleding stukken er te wachten staan. Black Bananas kun je herkennen aan hun witte logo met daarop het gezicht van een aap. Er is kleding geschikt voor casual wear en ook voor sport gelegenheden.

Sport kleding

Voor de sporters is er een variatie aan jogging broeken. Ook zijn er hoodies aanwezig in verschillende kleuren en t-shirts. Verder kun je je look afmaken met accessoires zoals petten. Black Banans heeft trucker-caps in voorraad. De trucker cap heeft een 3D borduursel op de voorkant en heeft een plastic kliksluiting aan de achterkant.

Sweatshirts

Komen de koude maanden eraan? Geen nood, je kunt hier verschillende sweatshirts kopen die je lekker warm houden. Zo zijn er sweatshirts met en zonder capuchon. De Angel Hoody is een zwarte sweatshirt met een capuchon. Verder heb je de Black Bananas Signature FC, de Blvck en Luxury F.C. Allemaal komen met een capuchon. Wil je liever eentje zonder een capuchon dan kun je kiezen uit de Black Bananas Cobra crewneck. Deze is een zwarte sweatshirt met lange mouwen.

T-shirts

Voor de warme dagen beschikt Black Bananas ook over enkele luchtige shirts. Er zijn zowel polo shirts als V-neck shirts te verkrijgen.Al deze kledingstukken kun je online kopen via https://www.forza.nl/heren/black-bananas/. Forza.nl heeft een uitgebreide collectie aan zowel heren als dames kleding.