Opleiding administratief medewerker in jouw regio

Opleiding administratief medewerker

Ik durf te wedden dat er een opleiding administratief medewerker bij jou in de buurt zit. En dat ook nog eens allemaal van dezelfde aanbieder, namelijk Fabius.

Uit eigen ervaringOpleiding administratief medewerker

Ik weet dit omdat ik zelf deze opleiding tot administratief medewerker gevolgd heb. Mijn ervaringen waren zo onwijs positief dat ik het niet kon laten om het niet te delen met jullie. Het is namelijk zo dat ik eigenlijk altijd gewerkt heb in het bedrijf van mijn ouders, maar ik was echt toe aan iets nieuws. Dit wilde ik liever pas vertellen aan ze, zodra het echt zo was. Ik ging daarom op zoek naar een avondstudie. Deze had ik al snel gevonden en het was ook nog eens in de buurt. Toen ik ging kijken waar ze het allemaal aanboden, waren het ongelofelijk veel plekken. Ik geloof dat het er wel 50 door heel Nederland zijn, dus er is er altijd wel eentje bij jou dichtbij.

Opleiding administratief medewerkerGeslaagd

Ik heb inmiddels mijn diploma gehaald, dus nu jij nog! Het fijne is dat je niet het hele bedrag ineens hoeft te betalen, je kunt gewoon kiezen voor termijnbetaling. Het is dan ietsjes duurder, maar dat maakte voor mij niet uit. Ook kun je een deel van de belasting af trekken, waardoor het goedkoper voor je wordt. Ze bieden nog een heleboel andere studies aan die ook bij jou in de buurt zitten. Ik zou je zeker aanraden om hiervoor eens op de website te kijken en de gratis brochure aan te vragen!