E-liquid kopen?

Heb jij genoeg van steeds dezelfde smaak van je e-sigaret? Of wil je gewoon wel eens een nieuwe smaak proberen? Misschien kun je eens een nieuwe E-liquid kopen. Een e-liquid is niets anders dan de vloeistof die je toevoegt aan je e-sigaret. Bij SmokeSmarter is er keuze uit zo’n 500 verschillende smaken. Ben je bijvoorbeeld een echte zoetliefhebber? Dan kies je voor de Strawberry Custard of de Rice Pudding van Vape Dinner Lady. Iets pittiger smaakje? Dan zou je voor de chocolade en tabakssmaak van Satanta kunnen kiezen. Zo koop je het e-liquid dat bij jou past.

Welk type e-liquid wil jij kopen?

Een e-sigaret rook je niet per se om nicotine binnen te krijgen. Ook verschilt de hoeveelheid damp die je binnen wilt krijgen per persoon. Daarom zijn er verschillende varianten verkrijgbaar bij SmokeSmarter. Een e-liquid bestaat uit de bestanddelen PG en of VG. De verhoudingen tussen PG en VG kunnen per merk en zelfs per e-liquid verschillen. Het PG-gehalte bepaalt de zogeheten throat hit (keelgevoel). Het VG-gehalte zorgt voor de hoeveelheid damp. Elke e-liquid is zowel met als zonder nicotine verkrijgbaar. Ieder e-liquid is verkrijgbaar met het gewenste nicotinegehalte. 

Eerste hulp bij e-liquids

Met zoveel mogelijkheden kun je soms wel wat hulp gebruiken. De experts van SmokeSmarter staan voor je klaar met passend advies. Iedere werkdag zijn de medewerkers in de fysieke winkel aanwezig om je vragen te beantwoorden. Vraag bijvoorbeeld hulp via chat of whatsapp. De helpdesk is iedere werkdag van 9.00 tot 21.00 uur bereikbaar. Weet je al wel welke e-sigaret je wilt kopen? Bestel dan voor 21.00 uur en ontvang je bestelling de volgende dag.