Corrigerend badpak met beugel: voel je mooi en gesteund!

Badpakken zijn weer helemaal terug van weggeweest. Ga jij voor een strapless variant of toch liever voor een tankini? Óf zoek jij juist een exemplaar dat jouw borsten meer ondersteuning geeft én jouw figuur mooi laat uitkomen? Dan kun je het best voor een corrigerend badpak met beugel gaan! In dit artikel gaan we dieper in op dit kledingitem. Benieuwd geworden? Lees dan gauw verder!

Wat is een Corrigerend badpak met beugel

Een corrigerend badpak met beugel  is zo ontworpen om bepaalde delen van je lichaam te benadrukken of juist te verhullen. Dit wordt op verschillende manieren mogelijk gemaakt. Zo kun je met behulp van de juiste vorming van de buste en slimme plaatsing van naden en plooien, jouw figuur optimaal eruit laten springen. Dat niet alleen: ook door middel van de juiste stoffen, kleuren en prints kun je je lichaam accentueren of wat camoufleren. Dit zorgt er allemaal voor dat jij mooi en comfortabel het strand op kunt lopen. Of liggen uiteraard!

Wat doet de beugel dan? De beugel biedt extra ondersteuning aan jouw borsten. Ze zorgen ervoor dat je borsten gescheiden blijven en op hun plek blijven zitten. Ook zorgt het ervoor dat je borsten naar voren worden gecentreerd. Zo komt je figuur dus nog mooier naar voren! Een corrigerend badpak met beugel voorziet jou van jij voldoende ondersteuning krijgt én extra zelfvertrouwen.

Dit type badpak is dus vooral geschikt voor vrouwen die zich misschien (nog) niet helemaal zeker voelen in een normaal badpak of bikini, maar wel graag op het strand willen liggen! Ook is de beugel vooral bedoeld voor vrouwen met vollere borsten.

Corrigerend badpak met beugel kopen? Hier wat tips

Moet jij net nieuwe zwemkleding kopen en zit je een corrigerend badpak met beugel te overwegen? Houd dan rekening met de volgende zaken. 

1. Koop het badpak op je bh maat

Hoe weet jij nou wat jouw maat is? Niets is zo vervelend om kleding in je verkeerde maat te kopen. Al helemaal met een badpak. Denk maar aan afzakkende schouderbandjes of als de slip tussen je billen gaat zitten. Over het algemeen is de kans groot dat een model met dezelfde bh maat goed zit voor jou! Vind je het nou echt heel lastig om de juiste maat te bepalen? Dan kun je uiteraard de hulp van het personeel vragen. Zij weten precies waar ze naar moeten kijken en helpen je graag verder. 

2. Juiste schouderbandjes

Als je mooi bruin wilt worden, is het handig een model te kiezen met schouderbandjes die je kan laten zakken. De beugel zorgt voor ondersteuning en houdt de borsten op hun plek. Ook als je de bandjes wat laat zakken. Op deze manier kan je straks heel mooi bruin worden!

3. Kies de juiste print of kleur

Om ervoor te zorgen dat jouw figuur mooi naar voren komt, kun je nog iets extra doen: kies een goede print of kleur voor je corrigerend badpak met beugel. Een mooie print aan de bovenkant geeft aandacht aan jouw mooie decolleté en haalt de afleiding weg van andere plekken die je wat minder mooier vindt. Ga bij interesse snel naar Bhsupport.nl en vind het printje dat bij jou past!