Sportartikelen kopen doet bij sport-club-partner.nl

Sportartikelen kopen

Kwaliteit

Als bestuurslid van een plaatselijke voetbalclub die spelen op amateur niveau is het natuurlijk van groot belang om ervoor te zorgen, dat de club financieel gezond blijft. Ikzelf ben namelijk de boekhouder van de club en ben dan ook voornamelijk bezig met het lager maken van de kosten. Afgelopen jaar hebben wij hartstikke veel geld uitgegeven aan ballen, bidons, nieuwe velden en nog veel meer. Maar dit kon veel goedkoper maar hiervoor moesten wij een goedkope aanbieder in deze artikelen vinden. Op een begeven moment ben ik opzoek gegaan naar een geweldige aanbieder voor sportartikelen kopen. Met deze vraag in gedachte bekeek ik het internet. Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik via de zoekterm sportartikelen kopen terecht op de website sport-club-partner.

In de webshop van deze aanbieder werden tientallen verschillende sportartikelen aangeboden waaronder tenues, ballen, bidons vrijwel alles wat een voetbalclub nodig heeft vind u het assortiment van deze aanbieder. Tijdens het bekijken van de prijzen viel het mij op dat deze hartstikke voordelig waren. Vandaar dat ik in overleg met de rest van het bestuur het besluit nam, om voortaan al onze artikelen te bestellen bij de bovenstaande aanbieder.

Sportartikelen kopen

Wij besparen enorm!

In vergelijking met afgelopen jaar hebben wij ruim tweeduizend euro bespaart op de inkoop van sportartikelen. Natuurlijk zijn wij als bestuur zijnde hier ontzettend blij mee want tweeduizend euro is veel geld voor een amateurclub.

Zit u in het bestuur van een sportvereniging? Bekijkt u dan de bovenstaande website eens hier vind u vrijwel alle sportartikelen tegen de laagste prijs.

Sportartikelen