Telefoonhoesjes voor de Samsung  

Er zijn erg veel verschillende Samsung telefoons op de markt. Hiervoor wil je natuurlijk een optimale bescherming hebben tegen stoot en valschade. Een telefoon kost tegenwoordig al gauw zo’n 750-1000 euro. Dit is natuurlijk erg veel waarbij het enorm zonde zou zijn als je een barst in het scherm krijgt of dat het toestel kapot zou gaan door valschade. Het is dan ook zeker te adviseren om een goed hoesje en screen protector aan te schaffen voor je toestel. In deze tekst lees je meer over het kiezen van de juiste bescherming voor jouw Samsung telefoon.  

Een screenprotector  

Het doel van een screenprotector is om ervoor te zorgen dat het echte scherm van je telefoon schadevrij blijft. Een screenprotector bestaat uit flinterdunne folie van kunststof of gehard glas. Deze beschermt het glazen scherm van je toestel tegen krassen, putjes en eventuele andere beschadigingen. Het is dan ook sterk te adviseren om ook een screenprotector aan te schaffen voor je toestel, dit zorgt net nog even voor wat extra bescherming van je scherm. Een hoesje biedt namelijk in de meeste gevallen geen optimale bescherming aan het scherm van je toestel. Wel komen de meeste hoesjes over je telefoon heen waardoor het toestel minder snel op het scherm kan komen te vallen maar toch kun je door de stoot alsnog redelijk snel een beschadigd scherm krijgen.   

Wat voor hoesjes zijn er? 

Er zijn erg veel verschillende Samsung telefoons op de markt wat ertoe maakt dat er dus ook enorm veel verschillende hoesjes te verkrijgen zijn. Zo heb je tegenwoordig ook een Samsung Galaxy S22 ultra hoesje. Zo’n ultra hoesje biedt vaak net wat meer luxe en beschikt vaak over bepaalde functies. Hierbij kun je vaak draadloos opladen of hebben deze hoesjes een standaard waardoor jij relaxed een filmpje kunt kijken. Bij het aanschaffen van een hoesje is het handig om na te gaan wat voor persoon je bent en welke levensstijl je hebt. Werk je bijvoorbeeld bij iets waarbij je snel stoot of valschade aan het toestel kunt krijgen is het natuurlijk slim om een hard en stevig hoesje aan te schaffen. Als je een deftige uitstraling wilt hebben is het hebben van een leren hoesje natuurlijk beter geschikt voor jou. Zo zie je dus dat je simpelweg even moet nagaan welk hoesje voor jou het beste zal zijn. Ook is het erg handig om accessoires als draadloze opladers aan te schaffen, dit geeft net weer wat extra’s en is natuurlijk erg handig.