Kunstgras dakterras, echt een aanrader

Gras

Kunstgras dakterras, dit leuke idee is eigenlijk ontstaan toen ik bij mijn ouders hun nieuwe tuin kwam kijken. Zij hebben namelijk kunstgras laten leggen door Topkunstgras. Dit bedrijf levert erg mooi werk af en ik was hier van onder de indruk dat ik besloot om hen ook te benaderen. Zelf heb ik dan wel geen tuin maar wel een mooi groot dakterras. Ik woon ik nog niet zo lang en ik moest het terras nog helemaal gaan inrichten dus dit idee kwam precies op tijd. Al snel had ik de beslissing gemaakt om een kunstgras dakterras te laten aanleggen. Via de website kon ik makkelijk een offerte laten maken en in diezelfde week kon er zelfs al een afspraak worden gepland. 

Kunstgras dakterras

Kunstgras dakterras nog mooier dan verwacht

Het kunstgras dakterras is nog mooier geworden dan ik had verwacht. De vakmensen hebben alles in een paar uur zo mooi voor mij in orde gemaakt. Dat ik vol verbazing al snel werd verrast met dit mooie resultaat. Het leek wel alsof mijn terras zelfs groter was geworden. Nu hoef ik enkel maar een aantal mooie bloembakken neer te zetten en ik heb een erg gezellig buitenverblijf. Zeker nu de lente al in het vooruitzicht is en ik ruim voor de tijd alles voor elkaar heb, kan ik nu al blij worden van het idee. 

Of je nu een grote tuin hebt of slechts een balkon? Het is echt een erg handig idee om ook eens na te denken over kunstgras. Je hebt geen onderhoud hieraan en het gras blijft mooi en beschadigd ook niet zomaar. Omdat ik zo enthousiast ben over mijn eigen mooie terras. Ben ik op het idee gekomen om deze aanrader te delen op dit blog. Neem daarom zelf eens een kijkje op de website van dit bedrijf. Ik weet zeker dat je ook verrast zal zijn.

Gazon