Massagebal ter ontspanning

massagebal

Een massagebal is fijne product die je kunt gebruiken tijdens therapiesessies. Het wordt ook wel een egelbal genoemd en is vrij populair onder fysiotherapeuten. Het kent namelijk verschillende voordelen en cliënten zijn er ook dol op. Het heeft stressverlichtend effect. Veel mensen kampen met stress, waardoor ze al snel op zoek zijn naar een middel die voor even wonderen kan doen. in dit geval is dat deze bijzondere bal. Het wordt voor even een moment dat je niet denkt aan slechte dingen. 

Hoe ziet zo een bal er uit? 

Een massagebal kan erg verschillend zijn. Ze kunnen verkrijgbaar zijn in verschillende vormen en kleuren. De meest bekende is de egelbal. Deze kun je letterlijk vergelijken met een egel. De bal heeft van die ronde stekels. Het klinkt misschien wat grof, alleen dat is het zeker niet. De stekels zijn rond en afgewerkt waardoor ze niet belastend zijn. Deze bijzonder bal kent ook veel meer voordelen. Zo wze beschreven als pijn verlichtend en stimulerend. Het heeft een bijzondere effect op gewrichtspijn, maar ook op spierpijn. Het wordt hierdoor vaak gebruikt bij reuma patiënten die veel pijn ervaren of topsporters die blessures hebben opgelopen. Hiernaast heeft het ook een stimulerende werking op doorbloeding. Het helpt als de ware bij het afvoeren van afvalstoffen en het reguleren van gezonde spieren. 

massagebal

In welke kleuren? 

De massage bal is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Dit zijn oranje, grijs en groen. Het is fijn om de keuze van de bal over te laten aan de cliënt. Vaak voelen mensen zich meer comfortabel bij een specifieke kleur. Dan krijgen zij zo de mogelijkheid om te kiezen voor de kleur waar zij zich meer verbonden mee voelen. DIt is uiteraard erg fijn en interessant.