Ik moest een Remeha ketel kopen

Goedendag, vandaag ben ik er weer met een nieuw bericht. Het bericht van vandaag gaat over de ketel thuis die er voor zorgt dat er warm water uit uw kraan komt. Althans, dit hoort het te doen maar bij mij was het een ander geval. Op een avond kwam ik thuis en wilde ik gaan douchen na een lange werkdag. Dit heb ik echter niet kunnen doen omdat het water niet warm werd. Hier baalde ik dus heel erg van. Later lag ik in bed en was het ijskoud. Dit was de verwarming die het dus niet deed. De volgende dag ben ik aan wat collega’s gaan vragen waarom dit het geval kon zijn en ik moest een Remeha ketel kopen want deze deed het wel goed zeiden ze. 

Een avontuur

De volgende avond ben ik gaan zoeken op: Remeha ketel kopen en ben ik terecht gekomen bij Holland warmte die mij heeft geholpen bij het installeren van een nieuwe ketel en heb ik te horen gekregen dat ik ook een ketel had hangen die al tientallen jaren oud was! Nu hangt er weer een goede ketel die echt razendsnel warm water levert waardoor ik minder water hoef te verspillen als ik graag warm water wil!

De douche doet het ook weer.

Om terug te komen op het douche verhaal, de douche doet het ook weer en geeft ook heel snel warm water! Verder wil ik Holland Warmte bedanken voor de goede service en kan ik maar geen genoeg krijgen van mijn nieuwe ketel!