Waterfles laten bedrukken bij Maxilia

Waterfles bedrukken

Een waterfles bedrukken maakt water drinken extra leuk. Een persoonlijke fles is erg fijn om te hebben maar misschien nog wel leuker om te geven, bijvoorbeeld als relatiegeschenk. Een waterfles is een duurzaam, zo zal men nog lang aan je bedrijf herinnert worden. En niet geheel onbelangrijk, hij zal ook zeker gebruikt worden!

Heel veel keuze! waterfles bedrukkenwaterfles bedrukken

Bij Maxilia heb je onwijs veel keuzes om te laten bedrukken. Je kunt kiezen voor opvouwbare, metalen, kleine en grote waterflessen. Ook de duurzame en BPA vrije Doppers zijn te bedrukken. Wil je liever een meer sportieve fles, kies dan voor een bidon, zo wordt water drinken tijdens het sporten nog leuker. Alle flessen zijn er in verschillende uitvoeringen, zo heb je een bidon met of zonder rietje en zijn er ook flesjes met sportdoppen. De bijzonderste is toch wel de opvouwbare waterzak, welke ideaal is om mee te nemen omdat hij klein opgevouwen kan worden en zo in elke tas past. De meeste zijn op de wikkel te bedrukken in full-colour, zodat het meeste uit jouw logo, afbeelding of tekst gehaald kan worden.

Waarom een waterfles?

Tegenwoordig is iedereen zich er van bewust dat water drinken goed is voor zijn of haar gezondheid. Om als bedrijf uit te stralen dat je dit net zo belangrijk vindt, is een waterfles een perfect relatiegeschenk. Iedereen moet elke dag water drinken en daarom is het ook nog eens een heel functioneel geschenk. De service van Maxilia is heel erg goed en levering is snel. Wacht daarom niet langer en bestel snel unieke waterflessen voor jouw bedrijf!