Hier vindt u alles over bedankjes

memoriae-logo

bloembuideltje-eigen-ontwerp_2_jpg-1Op een maandagmorgen kreeg ik te horen dat mijn goede collega een nieuwe uitdaging aangaat. Dit slaat bij mij diep in, daarom wil ik haar bedankjes sturen. De bedankjes stuur ik vooral, omdat het een zeer prettige samenwerking is. Zo een fijne collega wil ik eigenlijk niet missen. Helaas is het zo.

Zoeken

Zelf weet ik niet waar ik terecht kan voor de ze opdracht. Ik heb namelijk wel eens een paar relatiegeschenken voorbij zien komen, alleen weet ik niet waar zij vandaan komen. Daarom leek het mij verstandig om het internet op te gaan en naar de verschillende mogelijkheden te zoeken.

Internetkb05-foto-kopje

Op het internet kwamen veel bedrijven naar voren die mij met de ze opdracht kunnen helpen. Toch is er maar een bedrijf die mijn aandacht het meest heeft getrokken, namelijk Memoriae. Dit is veruit het beste en creatiefste bedrijf dat ik ben tegengekomen op het internet. Zij hebben een aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding en weten als geen ander om de beste producten te leveren. Waar zij zich  vooral in onderscheiden is het ontwerpen van een eigen, origineel bedankje. Dit wekte natuurlijk enige interesse bij mij op en maakt mijn keuze makkelijker. Toch had ik nog enkele vragen over het product dat ik ga bestellen en heb ik besloten om contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf. Mijn vragen werden ,voordat ik het wist, zorgvuldig beantwoord. Geweldig! Over een paar dagen krijg ik het product al binnen.