Voordelen Vaderdag bierpakket

Vaderdag bierpakket

Vaderdag bierpakket, het hoort gewoon bij elkaar. Hoeveel vaders zouden er op Vaderdag bier cadeau krijgen? Als je kijkt naar de drukte bij Hopt dan weet je dat het er heel erg veel zijn. Wil jij een van die velen zijn en je pakket op tijd voor Vaderdag in huis hebben? Plaats je bestelling nu meteen, op de website is keuze genoeg, daar slaag jij gegarandeerd voor een leuk, bijzonder en smaakvol cadeau.

Naast bier zijn er ook leuke accessoires te bestellen, maar ook spullen om zelf bier te brouwen en om zelf bier te tappen. Op de uitgebreide en fraaie Hopt website is een speciale pagina ingericht voor Vaderdag cadeaus, dat maakt het kiezen een stuk eenvoudiger, toch?

Vaderdag bierpakket

Vaderdag bierpakket online bestellen

Een Vaderdag bierpakket online bestellen is niet moeilijk. Wat wel moeilijk is, is het maken van een keuze uit zoveel lekkere biersoorten. Wat vind jij van 24 bieren in een pakket, heerlijk toch?  Misschien mag je deze samen met de ontvanger opdrinken. Bij elke biersoort staat een korte beschrijving, leuk om te weten.

Als je voor meer dan 100 euro een bestelling plaatst voor 18 juni, betaal je geen verzendkosten. Is dat geen goede reden om ook voor jezelf zo’n fraai World Wide bierpakket te bestellen? Proost samen en geniet van heerlijke speciale biertjes, die je bestelt bij Hopt.  Voor iedereen is hier een geschikt biertje te vinden, ook met leuke accessoires. Abdijbieren, trappist, Vlaamse bieren, blond bier en nog vele andere soorten, ook een blikkenpakket behoort tot de mogelijkheden.