Aanrader: een high tea box bestellen voor thuis

Ben je een fervent liefhebber van heerlijke zoete en hartige hapjes en lust je graag thee? Dan is een high tea de perfecte activiteit voor jou. Plan bijvoorbeeld eens een high tea met je beste vriendinnen, moeder of zus(sen) om lekker bij te kletsen onder het genot van hapjes en diverse soorten thee. Wil je liever niet op locatie high tea’en? Dan kun je ook eenvoudig een high tea box bestellen voor thuis.

Wat is een high tea?

Een high tea is een activiteit in een café, restaurant of lunchroom waarbij je een etagère geserveerd krijgt met lekkere hapjes en thee. Vaak bestaat de etagère uit een combinatie van zoete en hartige hapjes en kun je er diverse soorten thee naar keuze bij bestellen. Ideaal dus als je een enorme liefhebber bent van hapjes en thee. 

High tea op locatie

Er zijn enorm veel locaties in ons land te vinden die high tea’s aanbieden. Je kunt hierbij denken aan creatieve locaties, zoals een kas of een zomerse tuin, maar je kunt ook denken aan een industriële loods of knus Engels theetentje. Je vind hier een leuke high tea locatie in een stad naar keuze. 

High tea box bestellen

Wil je liever thuis genieten van een heerlijke high tea met hapjes en soorten thee naar keuze? Bestel dan een high tea box. Deze high tea boxen kun je eenvoudig online bestellen en zelf selecteren met inhoud naar keuze. Vaak kun je een high tea box bestellen voor een aantal personen en zelfs aangeven dat het gaat om een speciale gelegenheid zoals een jubileum of een babyshower. De hapjes zullen hier dan op aangepast worden. Voor de inhoud van de high tea boxen kun je denken aan scones, quiches, brownies, wraps, sandwiches, broodjes, mini taartjes, mini worstenbroodjes of lekkere bonbons. Je dient dan alleen zelf nog voor de thee, het servies en de tafelaankleding te zorgen. Als je verse theesoorten wilt hebben, kun je een theewinkeltje bezoeken, zodat je vriendinnen of familieleden kunnen kiezen uit verse soorten thee op jouw high tea. Wil je een high tea box in Amersfoort bestellen? Zorg dan dat je deze tijdig besteld. Een paar dagen van tevoren is vroeg genoeg.