Op zoek naar een bed op maat? Wij geven je een aantal tips

Onlangs eigenaar geworden van een boot, camper of caravan? En zit je eraan te denken om een bed op maat te laten maken zoals een frans matras? Dan heb ik een aantal tips voor jou!

Denk na over de ruimte

Hoe groot is de ruimte precies? Is het echt enkel nodig om op te slapen of moet het ook als bank kunnen functioneren? Denk dus aan hoe de ruimte eruit moet komen te zien en meet goed hoe groot het matras moet zijn. Meet nauwkeurig! Een centimeter te veel of te weinig kan erin resulteren dat de afmetingen afwijken van het matras en dat het dus niet past. Dit zou enorm zonde zijn van het harde werk! Zit er bijvoorbeeld een schuine wand in de caravan waardoor een normaal matras niet past? Denk dan eens aan een frans matras. Zie de producten van seminautic.nl voor meer info

Wie gaat het gebruiken

Wie gaat er op het matras slapen? Want zijn zijn/haar voorkeuren? Houden ze van een hard of juist een zacht matras, willen ze liever iets hoger slapen of vinden ze platter matras fijner? Maak een wensenlijst van al je voorkeuren voor het ideale matras dat je in je hoofd hebt. Ga vervolgens door middel van een filter op een website op zoek naar uw perfecte matras voor degene die hem gaat gebruiken! Mocht je nou het matras in de winkel vinden, grijp dan je kans om het matras gewoon eens uit te proberen!

Investeren in kwaliteit

Investeren in kwaliteit is vaak duurzamer dan een goedkopere variant aanschaffen. Mocht je nu nog niet helemaal zeker weten of het campingleven iets voor jou is, dan is investeren in een goed matras juist handig als je de camper eventueel weer door zou willen verkopen. De waarde van jouw camper stijgt namelijk in waarde bij een goed matras. Een win-win situatie dus! 

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn blog. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben gehad! Tot volgende week!