Bloemist Breukelen gezocht!

valentina-lifestyle

Zoals jullie weten ben ik nog niet helemaal bekend bij mij hier in de buurt. Het vinden van een bloemist was ook niet geheel makkelijk maar door het internet was een bloemist breukelen zo gevonden

Boeket

Het is natuurlijk een beetje afgezaagd als je bij iemand aankomt met een boeket waar het stickertje van het dichtstbijzijnde tankstation nog aanhangt. Om dit te voorkomen ben ik naar de bloemist Breukelen gegaan. Ik kwam terecht bij Valentina Bloemen & Lifestyle.

bloemistIk weet natuurlijk niet zoveel van bloemen af en ik vind het handig als iemand me hierin kon adviseren. Toen ik binnenkwam was er gelukkig gelijk iemand die aan mij vroeg of ik hulp nodig had.

Aan de hand van een paar vragen over de persoon aan wie ik de bloemen ging geven en de prijs die ik daarbij in gedachte had vertelde de bloemist mij dat ze er wel iets moois van kon maken.

Na even rondgelopen te hebben werd er van achter de toonbank geroepen dat ik mocht komen kijken. Het was een super volle bos bloemen! Ik had niet verwacht dat ik zo’n groot boeket voor mijn budget zou kunnen krijgen. Ik liep tevreden de deur uit (nadat ik natuurlijk betaald had haha).