De kapstokken van FrakkZ

KapstokkenJaarlijks struin ik alle woonbladen en beurzen op woongebied af naar nieuwe artikelen op het gebied van interieur en design. Er zijn veel ontwikkelingen gaande en je steeds meer robuuste materialen terugkomen, met als tegenhanger de natuurlijke materialen.

Zo trof ik laatst in een woonmagazines een artikel over de FrakkZ kapstok. Voor mij een nieuw product op de markt.

FrakkZ is een 100 % Hollands merk van eigentijdse houten kapstokken. De kapstokken kenmerken zich door hun pure materiaal zoals eiken, roestvrijstaal en steigerhout. Iedere FrakkZ wordt geproduceerd met uitsluitend lokale leveranciers en is handmade. Een echt product op maat dus. Deze werkwijze zorgt ervoor dat er bij FrakkZ veel mogelijk is.

Kapstok
Nadat ik de FrakkZ kapstokken had gezien in het woonblad heb ik met hen contact opgenomen om een product op maat te laten maken voor in mijn huis. Het moest een stoere, industriële kapstok worden voor de kinderen met ruime mogelijkheid om jassen en tassen op te hangen.

En dat is gelukt! Na overleg met FrakkZ is er door hen een houten kinderkapstok in betongrijs gemaakt met een lengte van maar liefst 1 meter. Deze kapstok heeft 9 haken en dus veel praktische ruimte voor in de gang.
Toen ik de kapstok ontving overtrof hij mijn verwachtingen. Mooi, strak, robuust, puur, industrieel…. Dat is mijn FrakkZ kinderkapstok op maat.

Dus mocht je op zoek zijn naar een mooi, maar tevens praktisch, accessoire voor in je huis. Kijk eens op de site van FrakkZ. En mocht er nou tussen al die producten niet jouw kapstok staan, vraag het FrakkZ gerust. Zij denken graag mee voor een maatwerk product!