Op zoek naar een leuk dagje uit? Kom dan eens langs bij museum Lalique!

Museum Lalique is een museum dat is gevestigd in Doesburg, dit is een oude hanzestad in het oosten van het land. In het museum kunt u een grote collectie schilderijen, glaswerk en sieraden bekijken die zijn gemaakt door zeer getalenteerde kunstenaars. Onze geschiedenis kent een aantal hele grote kunstenaars, denk hierbij aan Van Gogh, Da Vinci etc. Dit zijn de kunstenaars die iedereen kent. Helaas is er ook een groot aantal kunstenaars die niet bekend is bij een groot gedeelte van de mensen. Kunstenaars als René Lalique bijvoorbeeld. René Lalique is een erg bekende kunstenaar die erg gepassioneerd was. Zijn kunstwerken waren juwelen en glaskunst. René Lalique is niet zomaar een kunstenaar, nee hij werd ook wel de Da Vinci onder de juwelen genoemd.

De voordelen van museum Lalique :

  • Het museum staat vol met prachtige kunstwerken van verschillende kunstenaars.
  • Het museum is in het bezit van grote touchscreen schermen waarop u de kunstvoorwerpen nog beter kunt bekijken. Zo kunt u alles tot in de kleinste details zien. U ziet nu de echte schoonheid van de kunst.
  • U kunt kiezen voor verschillende arrangementen, zo kunt u kiezen voor de luxe lunch of bijvoorbeeld het prosecco arrangement.