Veilig daten? Doe dan aan video dating!

Mijn voormalige vriendin had ik tijdens mijn studententijd leren kennen. Het ontmoeten van nieuwe mensen was in die tijd erg gemakkelijk. In deze tijd heb ik dan ook mijn meeste vrienden leren kennen, waar ik nu nog steeds veel contact mee heb. Ook mijn vriendin heb ik leren kennen via het stappersleven in Leiden. Nadat ik jarenlang een goede relatie had, is onze relatie uiteindelijk toch verbroken. We hadden niet meer dezelfde toekomstbeelden voor ogen en op die manier zijn we in goed contact verbroken met elkaar. In de periode die volgde was ik niet meer op zoek naar een relatie. De vrijheid die ik als persoon had was me veel waard en daarom heb ik nooit meer gedate om een nieuwe vriendin te leren kennen. Tot voorkort. Ik had weer de behoefte om de liefde te herontdekken. Zoals ik voorheen met vrienden de stad in ging om te gaan stappen, voelde ik daar nu niet meer veel behoefte naar. Ik ben toen op Tinder gaan kijken of ik op deze manier een nieuwe geliefde zou kunnen leren kennen. Ik kwam er op deze app achter dat mensen vaak op zoek zijn naar dingen waar ik niet als eerste op zoek naar ben. Omdat het in de tijd dat ik wilde gaan daten corona was, was het niet mogelijk om af te spreken in een restaurant. Voor een eerste date vond ik dat altijd wel een fijne manier om iemand te leren kennen. Omdat deze optie niet mogelijk was op dat moment kwam een goede vriend van mij op het idee om op zoek te gaan naar video dating. Video dating is een gemakkelijke manier om iemand op afstand en in alle rust te kunnen ontmoeten. Ik heb toen via het internet gezocht naar plekken waar het mogelijk is om mee te doen aan video dating. Ik kwam met wat zoekwerk op de website drankjedoen.nl

Video dating op afstand, maar met een match die dicht bij elkaar ligt

Op de website was veel informatie te vinden over de dienst die drankjedoen.nl levert. Ik vond het een fijne website om te bezoeken en om in te navigeren. Ik heb een account aangemaakt en heb toen aangegeven naar waar ik naar op zoek ben. Ik heb toen uiteindelijk verschillende dates gehad. Ik merkte dat video dating best wel iets is dat bij mij past. Het is gemakkelijk om na het werk in de avonduren te doen aan video dating. Het ontbreekt natuurlijk aan een fysieke ontmoeting, wat op de langere termijn wel iets is wat ik zoek. Ik vond het echter een hele fijne manier om een redelijk goede eerste indruk te krijgen van iemand middels video dating. Ik heb middels video dating na een aantal dates een vervolgafspraak kunnen maken. We hebben toen een wandeling gemaakt in het park overdag. Het was een fijne tweede date. Nadat we hadden gewandeld heb ik middels video dating nog een paar keer contact met haar gezocht via Skype, nadat wij onze gegevens hadden uitgewisseld. Ik heb moeten concluderen dat ik een geslaagde date heb gevonden middels video dating.

Bent u ook op zoek naar een nieuwe date?

Wanneer u ook op zoek bent naar een partner via het internet, probeert u dan eens:

  • Om te doen aan video dating
  • Een mooi profiel te maken op de website drankjedoen.nl met daarin uw wensen
  • Een aantal video dates te voeren met een match die u kunt vinden via deze website

Na een aantal geslaagde dates kan ik concluderen dat video dating een erg handige manier is om een nieuwe geliefde te vinden!