Wietzaden kopen om zelf te kweken 

wietzaden

Als je wietzaden wilt kopen om de zaden zelf te kweken, dan is dit mogelijk. Je zal zelf wiet mogen kweken. Dit staat namelijk in het gedoogbeleid van de politie. Als je wietzaden wilt kopen, dan is het van belang dat je de juiste wiet zaden koopt zodat je er later ook wat aan hebt. Zo is het handig om de juiste wietzaden te kopen van de wiet die jij graag rookt. Over een langere tijd zal je dan van je eigen plant wiet kunnen roken of drinken. Hierdoor zal je rustig worden of juist vrolijker waardoor het leven voor een korte tijd er anders uit zal zien. Wiet is geen harddrugs. Wiet is softdrugs die vele mensen gebruiken om tot rust te komen. 

wietzaden

Het kopen van wietzaden 

Als je wietzaden wilt kopen, dan heb je de mogelijkheid om bij een aantal winkels wietzaden te kopen. Je kunt niet in alle winkels wietzaden te kopen. Er zijn enkele winkels waar je wietzaden zou kunnen kopen. Het is dus van belang om de juiste wietzaden te vinden die jij zou kunnen kopen. Heb je de juiste winkel gevonden? Dan zal je de wiet zaden kunnen kopen. Hier zal dan ook een beschrijving bij staan over hoe je de wietzaden zou kunnen kweken. Zo kun je de wietzaden op de juiste manier kweken en zal je over een aantal maanden je eigen wiet toppen hebben. 

Het kweken van de wiet

Als je wilt dat je de wietplanten zou kunnen behouden, dan is het van belang dat je de wietplanten niet buiten plant. Buren kunnen namelijk last krijgen van de geur waardoor je de wietplanten beter binnen kunt planten. Als je wietplanten binnen plant, dan is het wel van belang dat de plant genoeg licht krijgt. De planten groeien namelijk altijd naar het licht. Hierdoor zal je binnen een aantal maanden kunnen genieten van een prachtige wietplant met je eigen wiet.