Wil jij groepslessen Eindhoven volgen?

logo smart personal training

Wil jij groepslessen Eindhoven volgen? Dan ben je bij Smart Personal training aan het juiste adres. Hier krijg je te maken met echte professionals. Het personeel heeft veel kennis en ervaring op het gebied van sport. Bij deze sportschool kun je veel verschillende soorten sporten volgen. Denk hierbij aan de volgende sporten: groepslessen en personal training. Je kunt ook voor voedingsadvies bij dit bedrijf terecht.  Tegenwoordig is sport niet meer weg te denken in het leefpatroon van mensen. Bewegen helpt tegen welvaartsziekten, sporten kan ook stress verminderen en het is beter voor je longen. Sporten is ook veel belangrijker tegen overgewicht dan allemaal dieettrends te volgen. Iedereen is zich hiervan bewust, maar op een goede en efficiënte manier sporten is erg moeilijk. Hiervoor kun je een personal trainer in dienst nemen. 

Malon-Visser

Hulp nodig bij het sporten? 

Bij SMART staat er een team klaar om je daarbij te begeleiden. Het team van SMART kijkt verder alleen trainingen. Je kiest zelf een doel dat je wilt behalen, wanneer je een doorgeeft aan het team krijg je een advies hoe je jouw doel het beste kunt behalen. 

Bij dit advies wordt er rekening gehouden met beschikbare tijd, voeding, belastbaarheid en eventueel met een blessure. Als je behoefte hebt aan een meetdag 1x in de 6 weken is dit mogelijk. Dan wordt er gekeken naar de vooruitgang en of er eventueel sommige dingen aangepast moeten worden. Op deze dag wordt er gekeken naar je lichaamssamenstelling, je vooruitgang op gebied van kracht, spiermassa, je lenigheid wordt gemeten en je uithoudingsvermogen wordt getest.