Op deze site vind je meer informatie over goedkoop parkeren bij Schiphol

Voor meer informatie over alle parkeeraanbieders in de buurt van Schiphol vind je op gratisparkerenschiphol.nl. Ik heb mijn vriendin weten te verrassen, ze gaat met mij mee naar een land waar wij nog nooit zijn geweest, Amerika weliswaar. Omdat wij morgenvroeg al vertrekken kon ik dit blog al plaatsen. Niet getreurd want ik blijf geregeld online. 

Geld overhouden wil natuurlijk iedereen en daarom is het zo prettig dat je in één overzicht alle parkeeraanbieders letterlijk op een rij voor je hebt op deze site zodat je direct kunt vergelijken.

Een leuke verrassing maar ook een beetje voor mijzelf

Enfin, meer informatie over alle prijzen en services van verschillende aanbieders kun je direct in één overzicht vinden. En dat scheelt een ieder een hoop zoekwerk. Omdat wij natuurlijk de zomermaanden pal voor de deur hebben staan wilde ik dit adres de bezoeker van mijn site niet onthouden. Ik heb namelijk direct na het boeken van de vakantie direct een parkeerplaats kunnen reserveren bij Smart Parking. Hier haalde ik direct voordeel uit, en ook was er zelfs nog plek. Echter is dit natuurlijk niet altijd het geval en daarom is het verstandig om dit soort reserveringen ruimschoots te kunnen doen. Ik stap morgen in de auto met een vriendin die met veel vragen een volle tas zomer kleding mee moet nemen. Ze zal direct weten dat we op vakantie gaan, maar waar naartoe? Dat merkt ze pas als we op Schiphol zijn.