Telefoon accu vervangen

De laatste tijd ben ik dan wel geregeld aan het appen met vrienden. Echter merk ik enorm dat de telefoon accu het niet bepaald leuk vind als ik een bericht stuur. Ik zie gewoonweg de accu leeglopen….

Doordat ik dacht dat de accu stuk gaat ben ik gaan zoeken naar een nieuwe accu. Ikzelf zoek graag via het internet zodat ik er niet de deur voor uit hoef te gaan, ben nogal lui aangelegd zeg maar…

IPhone_4_Black-300x203

Tijdens het zoeken op het internet vindt je een tal van bedrijven waar je een accu kan vinden, ik zoek net even verder naar dat ene goedkope bedrijfje! Zo ben ik terecht gekomen op de website van Smartphone Fashion waar je met plezier een accu kan bestellen. Deze accu’s gaan een lange tijd mee waardoor je dan ook geen zorgen hoeft te maken dat je snel een nieuwe telefoon accu moet bestellen!

Snelle levering!

Het feit dat je via het internet kan bestellen en het vervolgens binnen twee dagen bezorgd krijgt maar mij in ieder geval tevreden. Ik heb er niet lang op moeten wachten maar kon het zorgeloos laten bezorgen en er gelijk gebruik van maken. Goede service voor een aantrekkelijke prijs maakt het mogelijk voor een ieder om kwaliteit in huis te halen!