Laptophoes MacBook air 2020 13 inch

laptophoes macbook air 2020 13 inch

Hij kwam dit jaar uit, de MacBook Air 13 inch. En wat is hij mooi en wat ben je er zuinig op. Is dat laatste echt het geval, dan zorg je in elk geval voor een passende laptophoes MacBook Air 2020 13 inch. Alleen met de juiste laptophoes Macbook Air 2020 13 inch bescherm jij op perfecte wijze je MacBook tegen ongewenste krassen en andere beschadigingen. Met een goede hoes blijft je apparaat lang in perfecte conditie.

laptophoes macbook air 2020 13 inch

Liever een sleeve, een case of toch een echte hoes?

Als je het hebt over een laptophoes, dan kun je die onderverdelen in een hoes, een case en een sleeve. Het verklaart meteen ook de enorme variëteit in modellen en in design. Van chique tot sportief, het is er allemaal. Shop4 biedt met de hoezen steeds de beste kwaliteit. Ook iets wat zeker is. Je hebt een hoes als bookcover of als sleeve.

laptophoes macbook air 2020 13 inch

De hoezen zijn er in kunststof nylon, kunstleer en stof

De laptophoes voor je MacBook Air is er onder andere de kleuren groen, twee varianten- wit, zwart, grijs, blauw, bruin en roze. Materialen waarvan de hozen gemaakt zijn lopen uiteen van kunststof, nylon, kunstleer en stof. Ga er maar eens rustig voor zitten, want het aanbod aan geschikte hoezen is enorm groot. De hoes voor je MacBook is nou typisch een product dat een functioneel gebruik weet te koppelen aan uitstraling en een prachtig design.