Ander beeld van een fiets met een bak

Bakfiets

Vroeger moest je sterke benen hebben om met een bakfiets te kunnen rijden, de zware houten bak en de fiets was een combinatie die weinig comfortabel was. Maar gelukkig zijn de tijden veranderd en is de Dolly bakfiets een zeer comfortabele fiets waar iedereen op kan fietsen. De fiets is zo gemaakt dat je licht fietst, en simpel de moeilijkste wegen kunt nemen door de goede wendbaarheid. Wil je echt gemak ervaren dan neem je een elektrisch model.  

Unieke fiets samenstellen 

Bakfiets

Een bakfiets wil je natuurlijk geheel naar eigen smaak samenstellen, de bak en het frame kun je met de gewenste kleuren combineren. Op deze manier heb je een unieke Dolly bakfiets, met de kleuren die jij mooi vindt. Ook de fiets bestaat uit de beste onderdelen die er zijn, onderdelen die niet alleen kwalitatief goed zijn maar ook duurzaam. Een lichtgewicht model waarmee je alles kunt doen, boodschappen halen of het vervoeren van spullen.  

Eerst een proefrit 

Bakfiets

Wil je een bakfiets kopen dan wil je natuurlijk zeker weten dat deze overal past en voldoet aan de eisen die je hieraan stelt. De service die wordt gehanteerd bij Dolly is buitengewoon. De normale procedure is dat je een proefrit thuis kunt maken, zo kun je in je eigen omgeving kijken of de bakfiets iets voor je is of aan je eisen voldoet. Maar dat is nog niet alles, ook bij reparatie of een onderhoudsbeurt komen zij naar je huis toe. Je hoeft je nooit zorgen te maken dat je lang met een defecte bakfiets zit.