Koplampen polijsten

Wasstraat

Koplampen polijsten is erg belangrijk voor de lampen van een auto. Veel auto’s worden tegenwoordig niet meer gemaakt van glas maar van een speciale kunststof. Over dit materiaal is vaak een laagje aangebracht (een dunne film beschermende coating). De koplampen zien er mooi uit een gaan ook minder snel kapot dat is natuurlijk heel fijn alleen moeten de lampen wel goed bijgehouden worden. Het is namelijk zo dat het laagje over de lampen na een bepaalde tijd een beetje verkleurt en verweert. Gelukkig kan je de koplampen erg snel en goedkoop laten polijsten bij het bedrijf Winston’s Car Wash & Detailing. Dit bedrijf ligt in Apeldoorn en is erg goed bereikbaar. Je kan hier niet alleen terecht voor het polijsten van koplampen maar ook voor het wassen van jouw auto, caravan, camper of bus. Je kan hierbij kiezen uit verschillende pakketten voor diverse lage prijzen. Neem vooral een kijkje op de website voor verdere informatie over het polijsten van koplampen en veel meer. 

koplampen polijsten

Persoonlijke ervaring met koplampen polijsten

Zelf heb ik hier onlangs mijn koplampen laten polijsten. Ik wist helemaal niet dat dit iets was wat moest gebeuren qua onderhoud van de auto maar mijn vriend zei dat het hoog tijd was om het te laten doen aangezien de lampen er wazig en verkleurt uitzagen (dat kon ik zelf natuurlijk wel zien). Eerst dacht ik dat ze er volledig nieuwe koplampen in moesten zetten en dat het mij weer een groot fortuin zou gaan kosten.

Maar blijkbaar kan je de koplampen polijsten voor een aangenaam lage prijs. Ik ben erg blij met het resultaat want het ziet er duidelijk een stuk mooier en nieuwer uit. Mijn lampen lijken een stuk feller en beter te zien. Het was dus over het hele geheel een erg fijne ervaring en ik zou zeker terug komen!

winstons